Povoljnosti i ponude za članove SSZJT-a

mtsMobilna telefonija Srbije i SSZJT su potpisali ugovor o poslovnoj saradnji, sindikat je dobio 400 novih brojeva za Biz:net mrežu SSZJT.

Pozivi unutar Biz:net mreže SSZJT se tarifiraju po ceni od 0.00 dinara, kao i pozivi ka Biz:net mreži Jat Tehnike, dok se svi ostali pozivi izvan navedenih mreža tarifiraju po važećem MTS cenovniku. Kartice imaju pozivni broj 066/8803…

Omogućena kupovina mobilnih telefona za članove sindikata po beneficiranim cenama, kao i na 3 ili 6 rata putem administrativne zabrane. Više o ovoj ponudi saznajte u prostorijama SSZJT ili na sledećoj stranici Biz:net

 

oktopod small 2012Oktopod Travel i SSZJT su na obostrano zadovoljstvo nastavili poslovnu saradnju i u ovoj godini, čime je omogućeno da svi radnici zaposleni u Jat Tehnici po povlašćenim uslovima koriste turističke usluge iz ponude ove agencije.

Za članove SSZJT-a važi dodatni popust od 5% na sve aranžmane (potvrda o članstvu se dobija u SSZJT-u).

Plaćanje putem administrativne zabrane je omogućeno na rate zaključno sa 20.12.2012.godine. Prilikom rezervacije aranžmana obavezna je ID kartica Jat Tehnike.

 

foodland-logoZa članove sindikata i sve zaposlene u Jat Tehnici i ove godine omogućena je kupovina na 4 mesečne rate putem administrativne zabrane celokupnog Foodland programa.

Pogledajte cenovnike i poručite Foodland proizvode svakoga dana u prostorijama SSZJT-a.

Detaljniju ponudu možete da pogledate i na web adresi www.foodland.rs

 

metalac_banerZa sve zaposlene u Jat Tehnici prodaja celokupnog asortimana Metalac proizvoda od 3-12 mesečnih rata putem administrativne zabrane (mesečna kamata 2%) minimalna rata 1000 dinara.
Proizvode Metalac možete kupiti u svim radnjama u Beogradu (preporučujemo radnju u Bulevaru Despota Stefana br.3 kontakt tel.011/32-45-159).
Više informacija na adresi http://www.metalacmarket.com

 

golub_logoMogućnost registracije vozila na 6-12 mesečnih rata u Agenciji za registraciju vozila “Golub” iz Zemuna, a u saradnji agencije sa Erste bankom.

Potrebnu dokumentaciju možete preuzeti u prostorijama sindikata, ili preuzeti i odštampati u 3 primerka ovde
Takođe možete preuzeti i overiti i u Sektoru finansija svakog dana u periodu od 12-14 časova

Plaćanje podrazumeva celokupnu registraciju vozila, ali ne i plaćanje poreza na prenos apsolutnih prava i ostalih dažbina vezanih za overe dokumenata.

Informišite se na web prezentaciji Erste banke o Erste brzim kreditima http://www.erstebank.rs/rs/Stanovnistvo/Krediti/Erste_brzi_krediti

 

logo tehnomanija smallTehnomanija pruža uslugu kupovine putem sindikalnih kredita svim zaposlenima u Jat Tehnici.
Pogledajte celokupnu ponudu tehničke robe na web adresi:http://www.tehnomanija.rs/index.php
Uslovi prodaje: na 12 mesečnih rata za iznos kupovine od 10.000
do 100.000 RSD, mesečna kamata od 2,09%, iznos rate do visine iznosa 1/3 plate.
Administrativnu zabranu možete preuzeti u prostorijama sindikata, ili preuzeti i odštampati u 3 primerka ovde
Popunjene formulare (generalije) overiti u Sektoru finansija.

 

planetaKompanija Planeta Sport je usko specijalizovana za prodaju sportske obuće, odeće i sportskih rekvizita. U svom sastavu ima više od 70 maloprodajnih objekata širom zemlje (Beograd, Inđija, Ruma, Stara Pazova, Mladenovac, Lazarevac…).
Kao jedan od najvećih lanaca multibrand prodavnica sportske opreme u svom prodajnom asortimanu pored svog brenda Rang, nudi proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača: Nike, Adidas, Reebok, Puma, Brugi, New Balance, Convers, Lacoste, British Knights, Grisport, Olang…

Obaveštavamo članove sindikata i zaposlene u Jat Tehnici da je kompanija Planeta Sport potpisala ugovor sa SSZJT-om i omogućila kupovinu robe na 5 jednakih mesečnih rata uz administrativnu zabranu overenu od strane obračunske službe Jat Tehnike. Administrativnu zabranu možete preuzeti svakog dana u prostorijama sindikata.

 

recreatoursU ponudi je program sedmodnevnog rekreativnog odmora radnika za proleće-leto 2012.godine.
Na razmeni Ws397\Razmena možete pogledati celokupnu ponudu i preuzeti aktuelne cenovnike. Više informacija možete dobiti kod koleginice Dragane u prvoj baraci kancelarija br.3, kao i u prostorijama sindikata.

 

opticZa zaposlene u Jat Tehnici kao i članove njihovih porodica, OPTIKA EUROLENS nudi kupovinu na 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane. U ponudi su: dioptrijski okviri, dioptrijske naočare poznatih svetskih marki, dioprtijska stakla svih vrsta, kontaktna sočiva, naočare za sunce…
Za sve koji se odluče za kupovinu bilo kog proizvoda iz asortimana, pregled oftamologa je besplatan.
Više informacija u vezi sa ovom ponudom možete dobiti na brojeve:060/0925-101 060/0925-100 011/228-28-01 
OPTIKA EUROLENS se nalazi na Bežanijskoj kosi u ulici Partizanske avijacije br. 25, lokal 17.
Formular za administrativnu zabranu možete preuzeti odštampati u 3 primerka i overiti u Sektoru finansija.

 

ivanjicaIVANJICA – REKREATIVNI ODMOR RADNIKA

VAZDUŠNA BANJA – OAZA LEPOTE I MIRA, KVALITETAN I EFIKASAN OPORAVAK, REKREACIJA I REHABILITACIJA za članove sindikata i sve radnike Jat Tehnike, mogućnost plaćanja u 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane preko platnog spiska.
Formulare za overu administrativne zabrane možete preuzeti u prostorijama sindikata.

Zgrada Zavoda za specijalizovanu rehabilitaciju Ivanjica sastoji se od tri lamele povezane centralnim delom, površine 7.500 kvadratnih metara, okružena je parkom na povšini od 4,5 hektara koji je bogat jelovom i borovom šumom. Tu su i pešačke staze, staze zdravlja, trim staza, otvoreni sportski tereni za sve kolektivne sportove. Sobe su sa pogledom na grad, svetle i sunčane. Objekat poseduje prikljucak SBB kablovske televizije, kao i besplatnu internet konekciju.

Dr Radovanka Predragović Stevanić lekar i menadžer bolnice ističe: ”Pored medicinskog dela u užem smislu reči, posedujemo dozvolu za bavljenje zdravstvenim, sportskim, omladinskim i rekreativnim turizmom. Bilo da ste u ovu kuću došli na lečenje i oporavak, na odmor i rekreaciju ili ste poslovan čovek koji ovde privremeno ostaje, naše medicinske usluge su vam dostupne 24 časa dnevno. Garancija kvalitetnog tretmana su naši ljudski resursi, lekari, internista, hematolog, pulmolog, fizijatar, savremena laboratorija i dobro opremljeni kabineti za fizikalne procedure, veoma stručno više i srednje medicinsko osoblje, po broju, po standardima Ministarstva zdravlja i EU (TUV). U skladu sa izrekom “u zdravom telu – zdrav duh” na raspolaganju su bazen 20×12 x1,90 metara, sauna, teretana, sala za fitness, sala za stoni tenis, bilijar, mala kongresna sala – do 100 učesnika, sa opremom i video bimom, biblioteka, šah klub.
Posebna osobenost ove kuće je da je i lečenje, rehabilitacija i rekreacija aktivna i do satnice isplanirana za sve one koji koriste usluge: od večernjih animacija do programa za kontrolu stresa. Poseban adut je zdrava hrana. Na meniju se mogu naći kukurzno brašno, mleko i mlečni proizvodi, krompir, kupine, borovnice, maline, pečurke…”

Više o Ivanjici i ovoj ponudi saznajte ovde ali obavezno pročitajte impresije predsednika SSZJT-a.

 

alfa_banerKompanija ALFA FOODS DOO, prisutna na našem tržištu od 2010 godine, svim zaposlenima u Jat Tehnici nudu svoje proizvode  sa mogućnošću plaćanja na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane.
ALFA pekarske čarolije od testa – pite spravljene po tradicionalnim receptima Mediterana. Specijaliteti su načinjeni od ukusnih hrskavih kora, pravog hladno cedjenog ekstra-devičanskog maslinovog ulja, probranih i čistih sastojaka – prvoklasnog grčkog feta sira, spanaća, praziluka, krompira… Za zaposlene u Jat Tehnici cene proizvoda u ponudi su znatno povoljnije nego u hipermarketima.