2006

Januar
Formiran SSZJT i registrovan u Ministarstvu rada. Za dva dana se učlanilo oko 170 članova.

Februar

Potvrđena reprezentativnost od strane poslodavca. Priznata reprezentativnost sa kojom smo postali jedan od dva reprezentativna sindikata u JAT Tehnici.

(Dodatak – Kliknite ovde za više detalja)

Inicirali rad na izradi Pojedinačnog kolektivnog ugovora kod poslodavca.

(Dodatak – Kliknite ovde za više detalja)

Pristupili u članstvo Republičkog odbora za vazdušni saobraćaj samostalnog sindikata Srbije i Beograda.

Mart
Dobili prostorije za nesmetani rad sindikata.

Svim koleginicama, članicama sindikata, dodeljena jednokratna pomoć za Dan žena, 8. mart.

Juni
Sazvana skupština SSZJT-a gde je doneta odluka o danu raspisivanja izbora kao i izvršeno predlaganje članova za Pretsednika, Izvršni odbor i Nadzorni odbor sindikata. Izbori su raspisani za 8. i 9. kao i izborna komisija koja je pratila tok i legalnost izbora.

Održani izbori za predsednika kao i za Izvršni odbor i Nadzorno odbor sindikata gde je i potvđena odluka članstva. Upoznato članstvo sa rezultatima izbora, pa je formiran Izvršni odbor i Nadzorni odbor.

Aktivan angažman na izradi Pojedinaćnog kolektivnog ugovora tokom tri meseca, što će dovesti do konsenzusa i konačnog potpisa.

Posle teških pregovora donet je prvi PKU koji je naišao na opšte odobravanje zaposlenih sa vrlo malim primedbama koje smo ubrzo otklonili.

Septembar
Učestvovali smo na sportskim susretima u Grčkoj ’’Paralia 2006 ’’. Slaba organizacija i neprekidno loše vreme su pokvarili susrete.

Oktobar
Potpisan je ugovor o saradnja sa Rekreatursom, sa Prolom banjom i Lukovskom banjom sa ponudom za sve zaposlene u Jat Tehnici. Našim članovima odobravamo popust od 30% za korišćenje ponuđenih aranžmana. Ugovori nude zaposlenima (i članovima porodica) letovanje i zimovanje po veoma povoljnim cenama sa solidnim smeštajima.

Decembar
Podeljena je novogodišnja jednokratna pomoć svim članovima sindikata.
Finansijska godina završena sa podeljenih (što jednokratnih, što vanrednih pomoći) 472.000,00 dinara.